Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mealberry GmbH - a fantasztikus RIO és Little One eledelek gyártója. Megszokott német minőség, természetes összetevők, tápanyagdús és sokszínű alapanyaghasználat. Finomságok papagájoknak, nyulaknak, hörcsögöknek, tengerimalacoknak, csincsilláknak.

A Mealberry 1989 óta fejleszti és gyártja a legmagasabb színvonalú kedvtelésből tartott állatok - madarak és rágcsálók - eledeleit és felszereléseit.
Ma a Mealberry - egy dinamikus, gyorsan növekvő nemzetközi vállalat, gyártóüzemmel Németországban és Oroszországban.

A madár- és rágcsálótulajdonosok megbíznak márka minőségében és megbízhatóságában, amit a Mealberry termékek iránti gyorsan növekvő kereslet is megerősít.
Több mint 170 terméket magába foglaló termékpaletta a következőket tartalmazza:
RIO (ételek, speciális diétás termékek,  játékok, vitamin, ásványi kiegészítők kedvtelésből tartott madarak számára, valamint a vadon élő madarak etetésére szolgáló termékek)

Mi jut eszedbe egy papagájról? Élénk, fényes, színes. Erről szól a RIO márka.
Küldetésünk, hogy örömet szerezzünk a vidám tollú háziállat és gazdája házában. Ezért választjuk ki a legjobb gabonákat és magokat, gyümölcsöket, dióféléket, zöldségeket, ritka gyümölcsöket és sok más összetevőt a világ minden tájáról, hogy csak a legjobb minőségű papagáj- és egyéb díszmadár eledeket állítsuk elő.


Little One (ételek, különleges étrendű termékek, játékok, háziállatok ápolási termékei)
Külön csomagolt szemek és magvak.

Mi jut eszedbe először, ha nyúlra, tengerimalacra, hörcsögre vagy bármilyen más kisállatra gondolsz? Aranyos. Kíváncsi. Jellegzetes. Így a Little One márka is.
A háziállatok természetének tükrözéseként a Little One pontosan tudja, mi szükséges az egészséges, aktív és boldog életéhez.

A kisállat-iparban szerzett hosszú távú tapasztalat lehetővé teszi, hogy a Little One optimális választékot kínáljon a legnépszerűbb termékekből. Most már több mint 70 termék található a kínálatban, amelyek nemcsak a jó egészség megőrzéséhez szükséges tápanyagokat biztosítják a háziállatoknak, hanem arra is, hogy ösztönözzék kedves személyiségüket, játékos karakterüket és hajlandóságukat a körülöttük lévő világ felfedezésére.

Az állattartók bíznak a Little One és a RIO márka minőségében és megbízhatóságában, amit a márka termékei iránti gyorsan növekvő kereslet is megerősít. Nagyra értékeljük ezt a hírnevet, és szenvedélyesen folytatjuk a legmagasabb minőségű termékek fejlesztését és gyártását - kedvtelésből tartott állatok által kedveltek és a tulajdonosok megbízásából.

Rendezés: