Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kutyafelszerelések - a mindennapi élethez szükséges eszközök

Kutyusunk mindennapjainak könnyebbé és biztonságosabbá tételét manapság már számtalan eszközzel és formában elősegíthetjük, megteremthetjük. A megfelelő tápanyagbevitelhez elengedhetetlenek az etető- és itatótálak, melyek a funkciójuk mellett a gazdi szemét is gyönyöködtetik, és válogathatunk a szilikonos, fém, kerámia vagy akár megemelt, állvánnyal ellátott tálak közül kedvünkre, de akár önetetőt vagy evéslassítóval ellátott tálat is beszerezhetünk. 

Másik nagyon fontos része a kutyás életnek a séta, melyhez mindenféle színű, fix vagy változó hosszúságú pórázt választhatunk, a hozzá illő hámmal vagy nyakörvvel. Különböző célra kifejlesztett darabokkal találkozhatunk - mint például sportoláshoz vagy túrázáshoz kifejlesztett pórázokkal - a gazdi és a kutya aktivitásától függően kínálatunkban biztosan rálelsz az ideális darabra.

Bizonyos esetekben elengedhetetlen szájkosarak igénybe vétele, mint például buszon, tömegközlekedésen való utazáshoz, ehhez a szájkosarak menüpont alatt megtalálod a megfelelő darabot.

Rendezés: