Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítás és fizetés

Fizetési  módok: 

1. Online bankkártyás fizetés (Barion)

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

A megrendelt termékek ellenértékét a megrendelés során azonnal, bankkártyával is kifizetheted. A biztonságos bankártyás fizetést a Barion Payment Zrt. szavatolja. Használhatsz MasterCard, VISA, VISA Electron, Maestro kártyákat – utóbbit csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi –, valamint internetes használatra alkalmas webkártyát. Adataid mindvégig tökéletes biztonságban lesznek, mivel a fizetés a Barion titkosított oldalán történik. Kártyaadataidat kizárólag a Barion kezeli az SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon, webáruházunk csak a tranzakció eredményéről kap tájékoztatást. A vásárlás végeztével e-mailben is visszaigazoljuk a fizetés eredményét, illetve elküldjük az úgynevezett tranzakcióazonosítót – ez a szám azonosítja a bankod felé a kártyás fizetést. 

A bankkártyás fizetés a következőképpen történik:

  • a webáruház oldalán kiválasztod az árut
  • a Pénztárnál megadod a szállítási módot, illetve a bankkártyás fizetési módot, majd megnyomod a "Megrendelem!" gombot
  • ezt követően átkerülsz a Barion biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol megadod a kártyaadataid
  • ezt követően (még mindig a Barion oldalán) a "Fizetés" gombra kattintva indíthatod el a tranzakciót – a bank ilyenkor ellenőrzi az adatokat, ez néhány másodperc alatt lezajlik
  • a fizetést követően visszatérsz a webáruház oldalára, ahol a tranzakció eredményéről visszaigazolást kapsz

A sikeres tranzakciót követően (a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadása után) a Barion elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését az áru ellenértékével. A tranzakció sikertelennek minősül, amennyiben nem kerül visszairányításra a fizetőoldalról a Webáruház oldalára vagy a böngésző "Vissza/Back" , illetve a "Frissítés/Refresh" gombjára kattintasz, esetleg bezárod a böngésző ablakot, mielőtt visszairányításra kerülne az áruházba. Ha a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén okáról, részleteiről bővebben kívánsz tájékozódni, kérjük, vedd fel a kapcsolatot számlavezető bankoddal.

 

2. Fizetés banki előre utalással

Ha nem szeretnél sem készpénzzel fizetni, sem bankkártyával, lehetőség van banki utalásra. Ebben az esetben a rendelés végösszegét a csomag kiszállítása, illetve személyes átvétel esetén az átvétel előtt, előre kell átutalni a Rustiq Cellar Kft. bankszámlájára. Kérjük, hogy az utalás " Közlemény/megjegyzés" rovatába írd bele a rendelés azonosítóját és a nevedet, hogy biztosan be tudjuk azonosítani az utalásod. Amint megérkezik hozzánk a csomag ellenértéke, mi e-mail-ben értesítünk, hogy mikor megy a futár, illetve mikortól tudod átvenni az árut.

Utalási információk:

Kedvezményezett: Rustiq Cellar Kft.

Kedvezményezett számlavezető bankja: Budapest Bank Zrt.

Kedvezményezett számlaszáma: 10104820-52466800-01005001

 

3. Utánvétel

Amennyiben csak a csomag kézhez vételekor szeretnéd kifizetni a rendelés ellenértékét, úgy választhatod az utánvétel lehetőséget, mely esetben a futárnál, a csomagponton vagy a csomagautomatánál kell csak fizetned. A házhozszállítás esetén készpénzzel és bankkártyával egyaránt tudsz fizetni, míg a választani kívánt csomagpontoknál fel van tüntetve minden esetben, hogy van-e lehetőség bankkártyával történő fizetésre. Csomagautomaták esetén pedig csak bankkártyával történő fizetés után vehető át a küldemény.

Az utánvétes fizetési opció esetén  azonban bruttó 499 Ft különdíj kerül felszámításra!

 

Szállítási és átvételi módok, lehetőségek

 

1. Házhozszállítás futárszolgálattal

Magyarország egész területére szállítunk, egységes díjszabással.

A szállítási díjak a rendelés értékének és a termékek összsúlyának figyelembe vételével kerülnek meghatározásra!

Szállítási és csomagolási díjtáblázat

                                                                   
Megrendelés bruttó végösszege Rendelt termékek súlya  Szállítási díj (bruttó)
0 - 4 999 Ft nincs súlykorlát 1 790 Ft
5 000 - 9 999 Ft 0-18kg 1 290 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén  0-18kg 890 Ft
15 000 Ft feletti rendelés esetén  0-18kg 0 Ft
15 000 Ft feletti rendelés esetén  18-25kg 1 490 Ft
15 000 Ft feletti rendelés esetén  25-40kg 2 090 Ft
15 000 Ft feletti rendelés esetén  40kg felett 2 490 Ft
 

A házhoz szállítás díjszabása nem tartalmazza az esetlegesen felmerülő kezelési költségeket, amiről Fizetési módok pontban tájékozódhatsz részletesebben.

Mikor kapom meg a csomagot?

Minden termék oldalán megtalálod, hogy az adott terméknek mi a várható "Szállítási ideje". Ez azt jelenti, hogy az esetek nagy többségében a terméket ezen határidőn belül megkapod. Természetesen, közbejöhetnek rajtunk kívülálló események, melyek miatt ettől néha el kell térnünk, de ezt minden esetben e-mail-ben vagy telefonon jelezzük feléd.

A raktáron lévő termékeket 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk, de minden termék mellett a rendszer által kalkulált várható szállítási idő is megjelenik, amely bizonyos termékek esetében több nappal számol, mint 3 munkanap. Ezen esetek többségében is tudjuk teljesíteni a 3 napos kiszállítási időt, aazonban előfordulhat, hogy a termék éppen beszállítás alatt van, így előfordulhat némi késés is. Ebben az esetben azonban mindenképpen tájékoztatunk a várható szállítási időről a visszaigazoló e-mailünkben.

Ki fogja kiszállítani a rendelésemet?

A megrendeléseket  GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. vagy a Magyar Posta Zrt., azaz az MPL Posta Logisztika futárszolgálat szállítja házhoz, jellemzően hétköznaponként 8 és 17 óra között.

Kérjük, olyan szállítási címet adj meg, ahol a csomag 8 és 17 óra között sikeresen kézbesíthető. Telefonos elérhetőséghez szintén olyan telefonszám megadását javasoljuk, ahol napközben elérhető vagy.

A csomag érkezéséről és a szállítás részleteiről a szállítás előtt minden esetben tájékoztatjuk Vásárlóinkat!

A futár cég alkalmazottai alapesetben a csomagokat a bejáratig szállítják. Ez családi házak esetén a kertkaput, társasházak esetén a lakás ajtaját jelenti. Természetesen meg lehet kérni a futárt adott esetben, hogy segítsen például telken belül beszállítani (garázsba, tárolóba stb.), de ez hivatalosan nem tartozik a munkakörükbe, ezért ezt kérjük egyénileg intézzétek a futárral.

Ha a futár nem talál senkit a megadott címen, értesítést hagy. Az ott megadott telefonszámon érdeklődhetsz egy diszpécsertől a csomagod felől. A futár a rákövetkező napon újra megkísérli a kiszállítást. Ha másodszorra is sikertelen a kiszállítás, akkor az árut a futárszolgálat visszahozza telephelyünkre és a megrendelést töröljük.

A rendelés során a "Megjegyzés a futárnak" rovatba írhatsz minden olyan információt, ami a szállításnál fontos lehet. Például, ha valaki más veszi át a csomagot, mindenképpen add meg az illető személy nevét és elérhetőségét. Nehezen megtalálható cím esetén érdemes pontosan megadni az emelet- és ajtószámot, illetve rövid útbaigazítást, amely alapján a futár könnyebben odatalál. A kapucsengő számának megadásával is sokat segíthetsz!

Amennyiben a megrendelés feladásakor kérsz SMS értesítőt, úgy a szállítás napján reggel SMS-ben értesít a futárszolgálat:

A feladott csomag csomagszámát mind e-mail-ben, mind az értesítő SMS-ben megkapod, ezen a számon hivatkozhatsz a csomagodra, ha problémád akad.


GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. elérhetőségei:

GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft.

Telefonszám: +36-29-88-67-00

E-mail elérhetőség: info@gls-hungary.com

Magyar Posta Zrt. elérhetőségei:

Magyar Posta Zrt - Csomag Logisztikai Központ

Telefonszám: +36-30-772-7399

 

2. Átvétel GLS Csomagponton

Magyarországon több mint 800 GLS CsomagPont üzemel. A GLS CsomagPontok jól megközelíthető helyeken találhatóak, például bevásárlóközpontokban, benzinkutakon, könyvesboltokban vagy egyéb forgalmas üzletekben. A legtöbb hosszú nyitva tartással, akár hétvégén is várja a csomagot átvenni kívánó ügyfeleket. A GLS e-mail vagy SMS értesítőt küld a címzettnek az áru kiszállításáról. A vevő 5 munkanapon belül, bármikor átveheti a csomagot, figyelembe véve a GLS CsomagPont nyitvatartási idejét. A GLS CsomagPontokon a készpénzes fizetés mellett egyes üzletekben bankkártyával történő fizetésre is van lehetőség.

A csomag összsúlya a 40kg-ot nem haladhatja meg! 40kg feletti csomagokat nem áll módunkban GLS csomagpontra küldeni, valamint a 680cm körméretűnél nagyobb küldeményeket sem. Ha ezt az átvélei módot választod, de az előzőek alapján nem tudjuk GLS csomagpontra szállítani a rendelésed, felvesszük Veled a kapcsolatot, hogy megtaláljuk a megfelelő megoldást!

A GLS csomagpontra történő szállítás díjszabása:

Megrendelés bruttó végösszege Szállítási díj (bruttó)
9999 Ft -ig 1499 Ft
10 000 Ft - 14 999 Ft  1090 Ft
15 000 Ft feletti rendelés esetén Ingyenes

3. Átvétel Pick Pack Pont-on

Pick Pack Pontok Magyarország több mint 190 városában vannak. Az Inmedio és a Relay üzletek megtalálhatóak a bevásárlóközpontokban, hipermarketekben, nagyvárosaink sétálóutcáin, valamint a főbb közlekedési csomópontoknál: MÁV, BKV, Volán társaságok, Budapest Airport, hétfőtől vasárnapig 08:00-20:00 óra közötti nyitva tartással. Szintén átvevőpontokkal rendelkező partnerek: Playersroom, Sportfactory, valamint Playmax hálózat üzletei, valamint a Co-op Star hálózat boltjai. A MOL, OMV, Avanti és Avia töltőállomások akár 00:00-24:00 órás nyitvatartási idejükkel, az autóval közlekedőknek, vagy az éjszakáig dolgozóknak jelenthetnek megoldást. A több mint 600 Pick Pack Pont bármelyikén történő átvétel ötvözi a személyes átvétel és a futáros kézbesítés előnyeit. Rendelésed becsomagolva veheted át a kiválasztott ponton, a csomag megérkezéséről szóló értesítést követő 5 munkanapon belül, bármely napon 8 és 20 óra között. A Pick Pack Pontokon a készpénzes fizetés mellett a megjelölt üzletekben bankkártyával történő fizetésre is van lehetőség.

A PickPack pontokra történő szállítás díjszabása:

Megrendelés bruttó végösszege Rendelt termékek súlya  Szállítási díj (bruttó)
10 000 Ft alatt 15kg-ig 1190 Ft
10 000 Ft alatt 20kg-ig 1590 Ft
10 000 Ft felett 20-40kg 3090 Ft
10 000 Ft felett 4kg felett 3990 Ft

 

4. Átvétel Foxpost csomagautomatában

156 automata áll rendelkezésedre országszerte! A hozzád legközelebbi automatában leadod, mi pedig az általad választott automatába szállítjuk a csomagot. Csomagküldés okosan, érintésmentesen, környezettudatosan!

Ezt a szállítási módot csak olyan termékek esetén tudod választani, melyeknek a mérete kisebb mint 55x33x55cm

Nagyméretű fekhelyek, alomtálcák, macska-wc-k, szállítók és kutyaházak, ketrecek és kalitkák esetén ez a szállítási mód nem választható!

Foxpost csomagautomatába történő szállítás díjszabása:

Megrendelés bruttó végösszege Szállítási díj (bruttó)
4999 Ft -ig 890 Ft
5000 Ft - 9 999 Ft  690 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén Ingyenes