Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Dolly Natural Bolha- és Kullancsriasztó Permet Kutyáknak és Macskáknak 200ml

Animall Professional Care Kft.
1.556 Ft
Menny.:db

Dolly Natural bolha- és kullancsriasztó permet kutyák és macskák részére. A terméket főleg a fülek, a has, a far és a hajlatok tájékára, a külső élősködők jellemző megtelepedési helyére célszerű felvinni. Hatástartam az alkalmazás után legfeljebb egy hét.

Kiszerelési egységek: 200 ml pumpás PE flakonban.

Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2023. február 14.
1.556 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Felhasználási terület: Repellens hatás kifejtése kutya és macska testfelületén. Az állat testméretének megfelelő mennyiségű permettel 20-30cm távolságból fújja be a kutya vagy macska bőrét, szőrzetét, úgy, hogy azt enyhén nedvesítse be.   

Eltarthatóság és tárolás: 18 hónapig eltartható, az eredeti csomagolásban, 25°C alatti hőmérsékleten tárolható. Fagytól védve, magas hőmérséklettől és gyújtóforrásoktól távol tartandó. Élelmiszertől, italtól, takarmánytól távol kell tartani. A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni.

Figyelmeztetés: Kizárólag külsőleges alkalmazásra. Nyílt bőrsérülés esetén ne használja a terméket. 10 hetesnél fiatalabb állatok esetében ne alkalmazza. Egyéni bőrérzékenység előfordulása esetén mossa le az állat bőrét és ismételten ne alkalmazza a terméket. Használat után szappannal és bő vízzel kezet kell mosni. Belégzés estén: Vigyük a sérültet friss levegőre. Bőrrel való érintkezés esetén: Alaposan mossa le az érintett bőrfelületet szappannal és vízzel. Viszketés, bőrpirosság esetén kérje ki orvosa tanácsát. Szembe jutás esetén: Öblögesse legalább 5 percig a szemet a szemhéjak széthúzása és szemgolyó mozgatása közben. Távolítsa el az esetleges kontaktlencséket és folytassa az öblögetést. Panasz estén forduljon szemész szakorvoshoz. Lenyelés esetén: Azonnal öblítsük ki a szájat bő vízzel és igyunk 1-2 pohár vizet.

Élősködők elleni védelem fajtája Permet
Márka Dolly
Kiszerelés 200ml
Testméret Bármely testmérethez

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek